Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
VELKÁ SOUTĚŽ O ŠEST PLYŠÁKŮ
Vánoce jsou za dveřmi a máme tady poslední soutěž letošního roku. Pojďte soutěžit a vyhrajte jednoho z šesti plyšáků.
UKONČENO - ROZDÁVÁME DÁRKY KAŽDÝ DEN
Nechcete čekat do Vánoc? My taky ne! U nás rozdáváme dárky každý den!
Dívka v ledu - thriller, který nedokážete odložit...
Ve Velké Británii a v USA se této knihy prodalo přes 1 000 000 výtisků. V srpnu se thriller Dívka v ledu, kterou vydává nakladatelství GRADA, stala rovněž vítězem čtenářských ocenění The Papercut Award for Best Page Turner.
Knižní novinky - prosinec 2016
Je tady poslední měsíc tohoto roku, pojďme se podívat, jaké knižní novinky na nás čekají v knihkupectvích.
Němý je čtivá detektivka a zároveň temný strhující psychologický thriller
Němý je klasická detektivka – hádanka zasazená do Francie a Anglie osmnáctého století a nic vám nebrání v tom, abyste dedukovali a používali své šedé buňky mozkové. Jen bacha na to, že vám Taylor nic nedá zadarmo a s chutí vám bude předkládat další a další falešné stopy.
Kodex Apokalypsy - bohatě ilustrovaný science fantasy román
Nakladatelství FANTOM Print vydává Kodex Apokalypsy, nad kterým se spojil rodinný tým Luise a Romula Royových se spisovatelem Jesúsem B. Vilchesem. Výsledkem je první kniha z univerza Malefic Time, proslaveného především pro Royovy ilustrace hlavních postav, ale i jedinečný příběh světa po apokalypse, který si získal fanoušky po celém světě.
Helena Vybíralová v rozhovoru prozradila, proč nám nejvíce chutná české a slovenské cukroví
V listopadu navštívila Dům knihy KNIHCENTRUM.cz cukrářka Helena Vybíralová. Na besedu přijela představit především svou novou knihu Helenčino pečení - Rodinné recepty.
Lucie a Nicole z A Cup of Style v Domě knihy
Lucie Ehrenbergerová, Nicole Ehrenbergerová jsou dvě sestry a nejlepší kamarádky zároveň. Již před více jak desetiletím se vrhly do světa blogování. Přes deníček, grafiku a celebrity, o kterých psaly dřív, se propracovaly až k A Cup of Style - blogu o módě, jejich životě a názorech.
Kniha patří pod stromeček
Kdo z nás nedostal nikdy knihu pod stromeček? Našel by se vůbec někdo takový? A pokud přece jen ano, tak je to smutné, protože kniha jako dárek pod stromečkem nesmí chybět.
Slavný komiks Anča a Pepík osloví děti i dospěláky
Časopis Čtyřlístek přinášel dětem řadu let komiksové příběhy dvou myšáků - Anči a Pepíka. Dá se říct, že patří mezi nejlepší české komiksy.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!