RSS
archiv revue
Nespoutaní
Nespoutaní Sophie Jordan je tip pro všechny fanoušky Stmívání. Tato dvoudílná fantasy je mix akce a romantiky, která připoutá ke knize téměř každého…
Lincoln Child, Douglas Preston: Ztracený ostrov
Máte chuť na pořádný akční thriller s příchutí tajemna od zkušených autorů? Potom si rozhodně nenechte ujít Ztracený ostrov a pusťte se hned do čtení. Pravděpodobně nebudete zklamáni.
Vysoko v oblacích
Vysoko v oblacích je pozvánka do temného světa, v němž vášeň a bolest mají k sobě tak blízko, že není jasné, kde která končí nebo začíná. Druhý díl erotické série V oblacích rozhodně čtenářky nezklame.
Květ pouště
Květ pouště je autobiografie ženy, která se proslavila v Evropě jako modelka a herečka, ale narodila se na černém africkém kontinentu v tradiční somálské rodině se všemi jejími pozitivy a negativy. Její jméno je Waris Dirie.
Soutěž o tři thrillery Běsni a zuř autorky Becky Masterman
UKONČENO - Americká spisovatelka Becky Masterman, která žije se svým manželem v Arizoně, vytvořila svou hrdinku Brigid Quinnovou, když pracovala jako redaktorka pro forenzní vědy. Vy máte možnost nyní vyhrát její thriller Běsni a zuř. Stačí se zapojit do naší soutěže.
Dívka, již jsi tu zanechal
Dívka, již jsi tu zanechal je příběh dvou žen, které dělí celé jedno století a spojuje rozhodnutí bojovat za lásku, ať to stojí, co to stojí. Kniha Jojo Moyesové je nádherné vyprávění o lásce, lidskosti, oběti i touze přežít.
Soutěž o tři e-knihy Kamilenky autorky Blanky Hoškové
UKONČENO - I když nám léto pomalu končí, zasoutěžíme si ještě o romantickou e-knihu autorky Blanky Hoškové, která píše oblíbené romány pro ženy. Ve své knize Kamilenky přichází s ryze letním tématem.
Odvážná a sexy
Odvážná a sexy navazuje na předchozí knihu Jill Shalvis Chytrá a sexy a zvé vás na neodolatelný koktejl z sexappeelu, dobrodružství a svádění. Přitažliví piloti Sky High Air jsou tu s další eskapádou, do které se prostě musíte pustit a nechat se unést...
Výherci křížovky z jarního čísla časopisu KNIHCENTRUM revue
Správně vyluštěnou tajenku křížovky, kterou jsme otiskli v časopise Knihcentrum revue č. 7, nám do redakce měli posílat fandové luštění do 31. 8. 2015. Ti, kteří správně vyluštili tajenku křížovky a byli 30. v pořadí, získávají knihu Business etiketa a komunikace.
Knižní novinky - září 2015
Dnes je první den měsíce září a my přinášíme alespoň několik tipů na knižní novinky, které v tomto období vychází.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!