RSS
archiv revue
Antistresové omalovánky pro dospělé
Ještě jste je nevyzkoušeli? To musíte napravit. Antistresové omalovánky pro dospělé vás vrátí do dětství. A nejen to. Stoprocentně se s nimi zbavíte stresu, procvičíte mozek a docílíte pocitu štěstí.
Rychle a vášnivě
Někdy se vám člověk, kterého byste si vedle sebe neuměli ani představit, zadře tak pod kůži, že o něj budete bojovat. Erotický román Rychle a vášnivě je plný sexu, lásky, pochopení i odpuštění…
Recenze e-knihy Kéž je nám odpuštěno
Znáte takové ty americké filmy, kde je celý příběh o tom, jak hlavní hrdina zjistí, že musí svůj život sdílet s někým, koho bytostně nenávidí, jenomže v průběhu filmu se jeho city diametrálně změní a v poslední scéně se náš hlavní hrdina srdceryvně loučí se svým milovaným přítelem, který byl kdysi jeho nepřítelem.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!