Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Číňan a Američanka odhalí tajemství Pána ohně
V pekingském parku najdou návštěvníci ohořelé lidské tělo sedící v pozici lotosového květu. Případu se ujímá Li Jen, čerstvě povýšený zástupce Oddělení jedna pro závažné trestné činy.
Soutěž o tři výtisky knihy Faraonka
UKONČENO - Pojďte si zasoutěžit o historický román autorky Patricie L. O´Neill s názvem Faraonka. Jde o román založený na skutečných událostech, kdy autorka pečlivě zkoumala dostupné historické prameny o Hatšepsut...
Soutěž o tři e-knihy Opatruj mě
UKONČENO - Maya Banks je americká spisovatelka, která píše romantické, erotické a skotské historické romány. Věří v lásku na první pohled a často o ní píše. Jinak to není ani v jejím erotickém románu Opatruj mě...
Město Deana Koontze
Město je kniha, která vám učaruje. Je to příběh pozoruhodného muže Jonaha Kirka, který se v padesáti sedmi letech rozhodne vyprávět o svých začátcích v době, kdy mu bylo teprve osm.
Jaké tajemství skrývá Ostrov lhářů?
Mocná a bohatá rodina Sinclairových tráví každé léto na soukromém ostrově Beechwood. Stejně tak i Cadence, nejstarší ze Sinclairových vnoučat, dědička ostrova, majetku i peněz...
VELKÁ LETNÍ FOTOSOUTĚŽ "S knihou a knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz"
Léto, dovolená, relax a KNIHA, to vše patří neodmyslitelně k sobě. Určitě již spřádáte pomalu plány, jak a kde letní dovolenou strávíte a zcela jistě, jako správný knihomol, si přibalíte oblíbenou nebo novou knihu, kterou si toužíte přečíst.
Čas odejít
Čas odejít vypráví o jednom dlouhém hledání s nejistým koncem. A také je to kniha pro všechny, kdo rádi čtou příběhy Jodi Picoultové.
Kuchařské knihy z DONY
Kuchařky tvoří převážnou část produkce nakladatelství DONA. Zaujímají významné místo na českém knižním trhu a jejich autory jsou jak přední gastronomičtí odborníci, tak i zkušení kuchaři amatéři.
Duchařina, ze které zamrazí
...Každý si pomáhal jak mohl, aby se nákaze vyhnul, přičemž hlavními ingrediencemi naděje ve válečné době nedostatku byla cibule, česnek a babské rady.
Jasno v hlavě rovná se pořádek na talíři
Proč si koupit knihy Antónie Mačingové? To vám sama autorka prozradí v rozhovoru s Martou Mochnackou.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!