RSS
archiv revue
Bratrstvo 4 Otroci ze Sokora
Hal a jeho posádka má v knize Bratrstvo 4 Otroci ze Sokora před sebou novou pekelnou výzvu. Jejich dalším úkolem bude strávit celých osm měsíců v Araluenu. Jsou voláni na pomoc králi.
Karol Sidon bude dnes v Ostravě
Dnes v 16.00 se v doprovodném programu Templ festu uskuteční v Domě knihy Knihcentrum autorské čtení a beseda s bývalým pražským a současným vrchním zemským rabínem a spisovatelem Karolem Sidonem.
Sedmero krkavců podle filmu Alice Nellis
Sedmero krkavců je nejočekávanější filmovou pohádkou roku 2015 od Alice Nellis.
Rychlopalba - nejočekávanější kriminálka milovníků a znalců detektivního žánru
Spisovatel, překladatel a televizní i filmový scenárista Štěpán Kopřiva se dosud věnoval zejména akčnímu žánru s nádechem fantastiky, avšak románem ...
Kniha Břicháč Tom v tištěné podobě
Na naléhání příznivců Tomáše Kosačíka vyšla jeho kniha Břicháč Tom v tištěné podobě. Na facebooku má autor už bezmála devatenáct tisíc fanoušků, což je docela úctyhodný počet.
Špilberk Food Festival 2015
Milovníci dobrého jídla by měli zbystřit! Začátkem června se uskuteční 4. ročník jedinečné gastronomické akce Špilberk Food Festival. Návštěvníci se tak ve dnech 5. - 7. června mohou těšit na pochoutky nejen z osvědčených restaurací, ale také od nováčků.
Bestsellery z HOSTU za skvělé ceny
Nakladatelství HOST si pro vás připravilo slevovou lahůdku. Do 14. 4. 2015 můžete na KNIHCENCTRUM.cz zakoupit vybrané e-knižní bestsellery za poloviční ceny. A že je z čeho vybírat.
Svět, který není
Svět, který není je kniha o světě, který není, ale klidně by být mohl. Komiks o lidech, kteří – zmožení nakupováním a požitky – se rozhodli, že začnou žít jinak, jednodušeji, a snad i líp.
Svět, který není
Svět, který není je kniha o světě, který není, ale klidně by být mohl. Komiks o lidech, kteří – zmožení nakupováním a požitky – se rozhodli, že začnou žít jinak, jednodušeji, a snad i líp.
Zuzana Rampichová: Příliš tichá Šumava
Šumava. Nádherná část naší země, která přímo vyzývá k výletům a dovoleným. Lesy, čerstvý vzduch, klid… Ovšem i tady se mohou odehrávat velmi podivné věci… Právě do tohoto zeleného koutu vlasti zasadila česká spisovatelka Zuzana Rampichová děj své nejnovější knihy nazvané Příliš tichá Šumava.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!
O tomhle člověku lze skutečně říct, že umí splynout s přírodou. To, jak popisuje, jak jej zvířata tolerují, jak ho nechávají je pozorovat, je úžasné. Díky tomu je vlastníkem mnoha unikátních fotografických snímků a o radost z nich se dělí se svou ženou. Má selfie s liškou (ne ochočenou!), má zachyceného hranostaje se svou kořistí a řadu dalších fotek, které rovněž najdete v knize.
Jste ve stresu? Cítíte se vyčerpaně? Potřebujete nabrat energii a zbavit se myšlenek, které vás dlouhodobě tíží? Vyzkoušejte léčivou sílu přírody.