Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Rozhovor A.T. Blahoszem, autorem knihy Příběh zděšeného muže
I muži mají své city. O nich je Příběh zděšeného muže A. T. Blahosze. Kniha vyšla v prosinci, kdy se ztratila ve víru knihkupecké vánoční nabídky.
Vyšel postapokalyptický román Splynutí - druhý díl trilogie Čistý
Nakladatelství Jota vypustilo na pulty knihkupectví druhý díl trilogie Čistý od americké autorky Juliany Baggottové.
J. C. Sullivanová: Zásnuby
Dnes máme pro naše čtenáře recenzi na knihu Zásnuby, kterou vydalo nakladatelství HOST a recenzentka jí udělila 9 bodů z 10.
Vášnivý svůdník je prvním dílem další série Christiny Lauren
Dvě nejlepší kamarádky - Christiny Hobbsová a Lauren Billingsová píšící pod jménem Christina Laurenová opět míří na pulty knihkupectví s další sérií. Po panu Božském přichází kniha Vášnivý svůdník.
Luke Scull: Temné bratrstvo
Máme pro vás recenzi na knihu Temné bratrstvo (2013), kterou vydalo nakladatelství HOST. Román je prvním dílem plánované trilogie a zároveň autorovou první vydanou knihou.
ENTENTÝKY - Přežije jen jeden
Rozhodnout mezi sebou, který z uneseného páru přežije, samo o sobě přináší pocit beznaděje a nutnou volbu. V nejnovější knize Ententýky z produkce nakladatelství Beta sledujeme nejen boj o přežití, ale i spletité vyšetřování těchto událostí.
S premiérou filmu Babovřesky 3 vyráží do světa knižní novinka Zdeňka Trošky Nebe v hubě 2
V pondělí 12. ledna bude mít v Domě knihy Knihcentrum autogramiádu a besedu režisér Zdeněk Troška. Zúčastní se také herci filmu Babovřesky 3 - Petr Polák, Růžena Havlová, Jan Kuželka a Jindřiška Kikinčuková.
Novinky nakladatelství Metafora pouze jako e-knihy
Nakladatelství Metafora poprvé ve své nakladatelské historii vydává dva tituly pouze v podobě e-knihy... Fantasy Zázračná esence a Dotkni se osudu.
Zimní příběh - romantická fantasy se slevou 50%
Před nedávnem se na pultech knihkupectví objevila novinka nakladatelství Jota – Zimní příběh. Titul vychází také jako e-kniha, kterou si můžete až do 13.1. zakoupit s příjemnou slevou 50%.
Håkan Östlundh: Teror
Opět tady máme vydařenou recenzi. Tentokrát na thriller severského autora Hakana Östlundha a jeho knihu Teror.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!