RSS
archiv revue
Ken McClure: Tenis hraji padesát let a pořád špatně
Jeden z nejúspěšnějších autorů thrillerů z lékařského prostředí Ken McClure se proslavil sérií románů s doktorem Stevenem Dunbarem v hlavní roli.
Mámin seznam
„Tuhle knihu jsem napsal pro tebe. Je to svědectví o naší lásce. Byla jsi ta nejlepší žena a matka. Udělám všechno, co je v mých silách, abych splnil tvoje přání. Řeknu klukům, žes je hrozně moc milovala a jaká jsi byla báječná máma“
Kateřina Tučková: Žítkovské bohyně míří na plátna kin
Kateřina Tučková (1980), autorka kontroverzního románu Vyhnání Gerty Schnirch, který byl oceněný čtenářskou cenou Magnesia Litera 2010, letos v březnu vydala svou druhou knihu. Podobně jako v předchozím případě i román Žítkovské bohyně budí velký zájem kritiky i publika.
Barbara Woodová: Do Údolí smrti bych se už nevrátila
První knihu napsala Barbara Woodová v šestnácti letech. Jaká byla? „Opravdu strašná.“ Od té doby však její tvorba podstatně vyzrála, stejně jako hrdinky jejích knih i autorka samotná. Ačkoli to Barbara neměla v životě vždy jednoduché, působí optimisticky a vyrovnaně.
OLYMPIÁDA A LITERATURA? I zde je styčná plocha
Patříte k těm, kteří považují olympiádu za sportovní svátek? Prožívali jste úspěchy české olympijské výpravy a neuvěřitelné výkony největších sportovních osobností světa na XXX. letních olympijských hrách?
Bestsellery přicházejí ze severu
Severské kriminální romány patří v současnosti v mnoha světových zemích k nejpopulárnějším a nejprodávanějším. Jejich obliba přicházela v několika vlnách a naposledy jim otevřel dveře do světa Stieg Larsson.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!