AKČNÍ CENA 156 KČ: oboustranné puzzle Tlapková patrola

30.11. v 16:00 - 17:00 h. Lada Nosková: Štěstí na talíři. Beseda a autogramiáda.

čtvrtek 19. října 2017

Poznejte štěstí na talíři s nutriční terapeutkou slavných Ladou Noskovou

Čtvrtek 30. listopadu v 16.00 - 17.00 hodin – Lada Nosková: Štěstí na talíři; DŮM KNIHY Knihcentrum.cz.

Již šestnáct let učí jako nutriční terapeut své klienty jíst zdravě, vyváženě a hlavně chutně. Klade důraz na kvalitní suroviny a perfektně vyladěnou skladbu stravy. Klienti tento systém stravování milují. Patří mezi ně např. Kamila Špráchalová, Jitka Asterová nebo Veronika Freimanová. Jako majitelka nutriční poradny Diet Plan a online výživové poradny MyDiet.cz má mnoho zkušeností, o které se s vámi ráda podělí.

 

Štěstí na talíři

Poznejte život, jak jste ho ještě neochutnala. Protože jídlo v této kuchařce není hřích. Najíst se je normální. A nejen to. Každá lžíce by měla být zážitkem a radostí. Hlavně žádný špatný pocit nebo černé svědomí! Hubnutí se nerovná hladovění. Právě naopak. Čekají vás talíře plné barevného, chutného a zdravého jídla, které se na vás směje. Budete štíhlá, a přitom bez stresu a v pohodě. A přitom si pochutnáte! Vaše návštěvy vás budou prosit o recepty. Autorka vyladila jídla, která tělu i duši dělají dobře, takže Vás i vaši rodinu čeká… nový, lepší život!

 

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou od 1. 11. 2017 do dne události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v eshopu. 

 

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Informace o akcích  v DOMĚ KNIHY naleznete také v mobilní aplikaci Moje Ostrava, kterou lze zdarma stáhnout pro Android i iOS

 

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava

 

Přidat komentář